Auto theorieles

De slimme manier om je rijbewijs te halen!

Auto theorieles voor een optimale voorbereiding

Je zorgt met auto theorieles voor een optimale voorbereiding op het CBR theorie-examen. Wij behandelen de onderwerpen die tijdens het examen aan bod zullen komen. Uiteraard nemen we hiervoor uitgebreid de tijd en verrijken we de stof met voorbeelden uit de praktijk. Op die manier zorg je er met de auto theorieles voor dat alles goed blijft hangen en je kunt rekenen op een ideale voorbereiding.

Elementen van het CBR theorie-examen

We kennen de elementen van het CBR theorie-examen voor de auto, waardoor we je daar optimaal op kunnen voorbereiding. Het theorie-examen voor de auto bestaat tegenwoordig uit twee onderdelen. Tijdens de auto theorieles hebben we aandacht voor zowel de gevaarherkenning als de verkeersregels en het verkeersinzicht. Over gevaarherkenning krijg je 25 vragen, waarvoor je steeds 8 seconden de tijd hebt om te antwoorden. Daarnaast krijg je nog 30 vragen over verkeersregels en 10 vragen over verkeersinzicht, waar je langer de tijd voor hebt. We simuleren de tijd die je hebt, zodat je tijdens de auto theorieles een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

Alle stof en praktijkvoorbeelden

Uiteraard zorgen we er tijdens de auto theorieles voor dat alle stof goed aan bod komt. We verrijken de stof echter met praktijkvoorbeelden, omdat dit je helpt om het geheel beter te onthouden. Je denkt de volgende keer aan die snelle jongen op z’n pizzascooter die van links kwam, in plaats van aan de reguliere onopvallende auto die bleek klaar te staan om te gaan rijden. Met voorbeelden uit de praktijk die je goed kent maken we de auto theorieles meer levendig.

Schrijf je in voor auto theorieles

Wil je je direct inschrijven voor de auto theorieles, zodat je hier spoedig mee kunt starten? Je kunt je rijlessen starten zonder theoriecertificaat, maar zorg ervoor dat je hierover beschikt voordat je examen gaat doen bij het CBR. Wij helpen je eventueel graag bij het reserveren van je CBR theorie-examen voor de auto.

Theorie halen