Theorieles in Amsterdam

Wij bieden theorielessen aan voor
Auto, motor en brommer.

Theorieles voor de auto, motor of brommer

Zoek je naar theorieles voor je auto, de motor of een brommer? Wij helpen je de theorie optimaal voor te bereiden, zodat je goed voorbereid naar het CBR kunt afreizen. Wij richten ons op de specifieke onderwerpen zoals die bij het CBR aan bod komen, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Auto theorieles

Tijdens de auto theorieles gaan we in op de verkeersregels, maar ook op het verkeersinzicht, de gevaarherkenning en natuurlijk een stukje EHBO. Op die manier komen alle elementen aan bod die je ook terug zal zien in het theorie-examen voor de auto bij het CBR. Uiteraard kunnen we je direct helpen met het maken van een afspraak bij het CBR, of kun je eerst de theorieles volgen om na te gaan wat je al weet en hoeveel tijd je nog nodig hebt.

Brommer theorieles

Ten derde kunnen we je van dienst zijn met onze brommer theorieles. Wil jij zo snel mogelijk op een brommer kunnen rijden, of je theorie voor je scooter halen? Wij bereiden je voor, aan de hand van de stof zoals het CBR daar gebruik van maakt tijdens het examen. Op die manier helpen we je te werken aan je zelfvertrouwen en kun je zonder zorgen naar het CBR afreizen. Dankzij de brommer theorieles kun je rekenen op een optimale voorbereiding, zodat je de vragen van het CBR met vertrouwen tegemoet kunt zien en je de slagingskans flink kunt verhogen.

Motor theorieles

Wil je je motor rijbewijs halen en is je auto theoriecertificaat of je brommer theoriecertificaat niet meer geldig? Wij helpen je graag met motor theorieles, waarbij we ons specifiek richten op de elementen die voor jou als motorrijder van belang zijn. Met name verkeersinzicht en gevaarherkenning spelen een belangrijke rol, meer nog dan wanneer je gebruik maakt van de auto theorieles. Op die manier bereiden we je niet alleen goed voor op het theorie-examen voor de motor bij het CBR, we zorgen daarnaast voor meer zelfvertrouwen en veiligheid op de weg, zodra je het praktijkexamen af gaat leggen.