Rijbewijs Amsterdam

De slimme manier om je rijbewijs te halen!

Rijlespakketten voor een voordelige rij-opleiding

Onze rijlespakketten helpen je om een voordelige rij-opleiding te volgen, die uiteindelijk zal moeten leiden tot je rijbewijs. Je kunt de pakketten afnemen op basis van de proefles, of ons aangeven hoeveel lessen je nodig denkt te hebben. Het is uiteraard mogelijk om de pakketten na verloop van tijd aan te passen, bijvoorbeeld door extra lessen toe te voegen om jezelf wat meer tijd te gunnen.

Rijlespakketten met examengarantie

Je kunt desgewenst gebruik maken van onze rijlespakketten met examengarantie. Dit betekent dat je de rijlessen volgt die je voldoende zullen voorbereiding op het praktijkexamen, dat je kunt afleggen bij het CBR. Lukt het je helaas niet om in 1x te slagen, bijvoorbeeld als het gevolg van de zenuwen waar je last van had? Geen probleem, dankzij de examengarantie mag je het op onze kosten gewoon nog een keer proberen. De eventuele extra rijlessen die je in de tussentijd wilt volgen brengen we je wel in rekening.

Complete rijlespakketten met theorie les

Je kunt gebruik maken van complete rijlespakketten, waarmee we ervoor zorgen dat je een volledige rij-opleiding kunt afnemen en je goed weet waar je aan toe bent. Wil je ook direct gebruik maken van de theorieles voor de auto, motor of brommer? Wij zorgen voor een optimale voorbereiding op het theorie-examen van het CBR. We kunnen je helpen met het reserveren van de examendatum en zorgen ondertussen voor de rijlessen, zodat je ook steeds meer praktijkervaring op doet en je de vaardigheden in de auto, op de motor of de scooter onder controle kunt krijgen.

Rijlespakketten na een proefles

Je kunt een keuze maken uit de verschillende rijlespakketten, bijvoorbeeld nadat we een proefles met je hebben gereden. Onze instructeur heeft dan een goed beeld van wat je al kunt en wat je nog dient te leren. Op basis van zijn of haar advies kun je een van de rijlespakketten afnemen, met het aantal rijlessen dat past bij de opleiding die jij zal gaan volgen.