Examenangst overwinnen

Wij kunnen jou daarbij helpen

Stap voor stap je angst overwinnen

Examenangst komt voort uit een meer specifieke angst, bijvoorbeeld faalangst of een angst voor het oordeel van de examinator. Wij gaan samen met je op zoek waar dit uit voortkomt, om het probleem aan te pakken. We zorgen stap voor stap voor een imitatie van het praktijkexamen bij het CBR, zodat je bijvoorbeeld steeds beter weet wat je kunt verwachten. Door de druk op te voeren kunnen we samen met jou toewerken naar een geslaagd praktijkexamen, waarin je in ieder geval geen last hebt van je examenangst. Dit biedt je de mogelijkheid om je rijbewijs te halen, iets waar je waarschijnlijk al lang naar uitkijkt.

Autorijden met examenangst

Autorijden met examenangst valt niet mee. Je krijgt zweethanden, je begint te trillen of je krijgt zelfs een volledige blackout. Wij helpen je de zenuwen en de spanning onder controle te krijgen. Op die manier kun je autorijden met examenangst, omdat je hier niet langer hinder van zal ondervinden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Examenangst overwinnen tijdens de rijlessen

Heb je last van examenangst, of ben je reeds enkele keren gezakt omdat je tijdens het praktijkexamen bij het CBR in de stress schiet? Geen probleem, wij helpen je hier graag bij. Onze instructeurs hebben een uitgebreide ervaring met leerlingen met rijangst, waardoor we je hier goed mee van dienst kunnen zijn. We zorgen ervoor dat je je prettig leert voelen in de auto, zelfs tijdens het praktijkexamen van het CBR.

Angst voor het CBR praktijkexamen

Angst voor het CBR praktijkexamen hebben we allemaal wel een beetje, al uit dit zich normaal gesproken in een gezonde spanning. Beginnen je handen al flink te zweten van alleen de gedachte aan het examen, zelfs ondanks een goede voorbereiding tijdens onze rijlessen? Dan bestaat de kans dat je last hebt van examenangst. Tijdens het examen worden de angstgevoelens zo sterk dat je niet langer helder kunt nadenken, je fouten begint te maken en er zelfs gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Wij helpen je graag van de examenangst af, zodat je toch je rijbewijs kunt behalen.