Meer informatie nodig?

Onze partners kunnen u meer informatie aanbieden, of eventuele specifiekere hulp aanbieden

Rijschool DenK

Wilt u zo snel mogelijk uw auto praktijk halen? of bent u opzoek naar een goeie rijschool die zich specialiseert in buitenlandse leerlingen voor een kennis? Bezoek dan Rijschool DenK, de slimste weg naar uw rijbewijs.

of neem direct contact met hun op:

Tel:(+31) 20 489 08 01
Mail: info@rijschooldenk.nl

Na bijna 1,5 jaar (zo nu en dan) te hebben gereden, heb ik dan op 14 oktober mijn rijbewijs gehaald. Ik heb er zo lang over gedaan, omdat ik eerst bij een andere rijschool gereden heb en dit beviel niet erg goed. Er zat geen progressie in mijn rijden. Nadat deze rijschool gestopt was, ben ik bij Frank terechtgekomen. Toch wel even spannend hoor, zit je opeens bij zo’n nieuwe vent in een nieuwe auto. Maar wat een eerste les was dat! Frank wist me meteen op mijn gemak te stellen en de auto reed ook nog eens fijner dan mijn vorige lesauto. Een win-win situatie dus! Jammer genoeg heeft het nog wel wat lesjes gekost om bepaalde dingen bij te schaven. Dit was op laatst wel een beetje frustrerend, van beide kanten. Uiteindelijk heb ik het dan toch gered!Na een tijdje wil je toch wel eens verlost zijn van zo’n ‘controleur’ naast je die op alle details let 😉 Ik wil Frank heel hartelijk bedanken voor de goede, duidelijke rijlessen, waardoor ik nu écht goed kan rijden! Bedankt!!

Willemijn, Amsterdam

B-rijbewijs

Theoriehuis

Heeft u uw auto theorie nog niet op zak, of bent u opzoek naar een boot, scooter of motor cursus Dan bent u bij Theoriehuis op het juiste adres.
Duik direct in hun online planner om de beschikbare curcusses weer te geven en vraag binnen een paar klikken een cursus aan.

of neem direct contact met hun op:

Tel:(+31) 20 489 08 01
Mail: info@rijschooldenk.nl

Ook zijn ze te vinden op:
De Clercqstraat 17
1053 AA Amsterdam