Opfrisles in Amsterdam

Met een opfrisles zorg je ervoor dat je weer veilig de weg op kunt.

Opfrisles om de auto weer te leren kennen

Ben je toe aan een opfrisles? Hier kunnen verschillende redenen voor bestaan. Ben je bijvoorbeeld betrokken geraakt en durf je sindsdien de weg niet meer op, vind je het eng om op de snelweg te rijden of heb je lang niet gereden? Wellicht heb je gemerkt dat het verkeer zich heeft ontwikkeld, terwijl jij een lange tijd in het buitenland verbleef. Met een opfrisles zorg je ervoor dat je weer veilig de weg op kunt.

Opfrisles na een ongeval

Ben je betrokken geweest bij een ongeval en heb je als het gevolg daarvan een belangrijke angst ontwikkeld, waardoor je nu niet meer zomaar de weg op durft? Dit komt vaker voor dan je zou denken en het is niets om je voor te schamen. Het is een natuurlijke reactie van ons lichaam en onze geest, om het gevaar te proberen te vermijden. Met een opfrisles zorg je ervoor dat je onder begeleiding weer de weg op kunt, om je lichaam en geest te leren dat dit volkomen veilig is. Wij gaan stap voor stap met je aan de slag.

Opfrisles na lang niet gereden te hebben

Heb je gewoon lange tijd niet gereden, of verbleef je in het buitenland en merk je dat je niet goed meer mee kunt komen in het verkeer? Ook in dat geval is het een goed idee om gebruik te maken van een opfrisles. Je zorgt er op die manier voor dat je onder begeleiding weer kunt wennen aan het verkeer, zoals dat momenteel in Nederland plaatsvindt.

Opfrisles en het praktijkexamen

Ten derde kun je de opfrisles gebruiken indien je eerder al eens gezakt bent voor het praktijkexamen van het CBR en je het daarna eigenlijk niet meer geprobeerd hebt. Je hebt dan waarschijnlijk niet een volledige rij-opleiding nodig, maar met een opfrisles zorg je ervoor dat je de puntjes weer even op de ‘i’ kunt zetten. De opfrisles kun je wat dat betreft op een aantal verschillende manieren inzetten en is altijd van grote toegevoegde waarde.