Rijlessen in Amsterdam

Hier leggen we je meer uit over de mogelijke rijlessen bij Rijbewijs Amsterdam

Rijlessen in een nieuwe auto met schakelbak of automaat

Rijlessen helpen je de auto eigen te maken en onder controle te krijgen, leren je de bijzondere manoeuvres en zorgen ervoor dat je je door goed te kijken veilig over de weg kunt bewegen. Rijlessen zijn er om te leren autorijden, zodat je tijdens het praktijkexamen van het CBR je rijbewijs kunt halen. Wil je rijlessen in een nieuwe auto, met een kundige instructeur? Je bent bij ons aan het juiste adres!

Rijlessen met een kundige instructeur

Je volgt je rijlessen bij een kundige instructeur, die beschikt over een uitgebreide ervaring. Bovendien zorgen we ervoor dat de instructeur je duidelijk uitlegt hoe je goed om je heen kunt kijken, hoe je de spiegels kunt gebruiken of hoe je achteruit inparkeert. De klik met onze instructeur zorgt ervoor dat je rijlessen soepel zullen verlopen en je als het ware spelenderwijs kunt leren autorijden. We houden je vorderingen tijdens de rijlessen nauwkeurig bij en zorgen ervoor dat alle onderdelen van het CBR praktijkexamen aan bod komen.

Rij in een schakelauto of automaat

Je kunt je rijlessen volgen in een schakelauto of in een automaat, jij beslist. Ben je na het behalen van je rijbewijs direct van plan een automaat te kopen, of zie je het schakelen voorlopig niet zitten? Volg je rijlessen in een automaat, maar houd er rekening mee dat je met het rijbewijs dat je haalt niet zomaar in een schakelauto mag rijden. Wil je alle opties openhouden en tijdens de rijlessen ook leren schakelen? Kies dan voor een schakelauto, die bijna iedereen binnen een tot enkele lessen onder de knie heeft!

Voordelige rijlessen in een rijlespakket

Je kunt losse rijlessen afnemen, alleen een proefles of een opfrisles aanvragen, of gebruik maken van een volledig pakket. We bieden je graag een van onze rijlespakketten aan, waarmee we ervoor zorgen dat je optimaal voorbereid aan het CBR praktijkexamen kunt beginnen. Ook meteen gebruik maken van examengarantie? Op die manier kun je eventueel een tweede keer gratis examen doen.
Direct een proefles boeken, of een afspraak maken voor je eerste rijlessen? Wij horen graag van je!