Rij, Faal of Examen angst?

Onze professionals helpen jou bij het overwinnen van je angst

Rijangst overwinnen tijdens de rij-opleiding

Heb je last van rijangst, zodra je in de auto stapt of zodra je daar alleen maar aan denkt? Geen probleem, wij hebben hiermee een ruime ervaring en helpen je stap voor stap rustig gebruik te maken van de auto. We nemen je als het ware aan de hand, richting de auto en uiteindelijk tot in het drukke verkeer van de stad. Tot rijangst behoren onder andere examenangst en faalangst, vervelende problemen waar we uitstekend mee om kunnen gaan en waar we je goed vanaf kunnen helpen.

Zoek je een mogelijkheid voor een opfrisles, omdat je nu wat angst hebt om de weg op te gaan? Ook daarmee zijn we je graag van dienst.

Faalangst

Faalangst komt zowel in de auto als daarbuiten voor en is breder dan bijvoorbeeld examenangst. Sommige van onze leerlingen laten het slechts zien wanneer ze een bijzondere verrichting dienen te voltooien of examen doen, anderen krijgen er al last van zodra ze bij onze instructeur in de auto stappen. Heb je zelf last van faalangst, maar wil je toch graag je rijbewijs halen? Geen probleem, wij nemen uitgebreid de tijd om je hier vanaf te helpen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je netjes je rijlessen kunt volgen en je uiteindelijk examen kunt doen bij het CBR.

Examenangst

Examenangst komt meer voor dan veel mensen denken. We zijn vaak wat gespannen voor een examen, maar bij een grote groep mensen neemt dit vervelende vormen aan. De examenangst zorgt er dan voor dat je niet langer helder nadenkt, waardoor je fouten maakt of er zelfs gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Examenangst is een belangrijke vorm van rijangst, waar we op de juiste manier mee omgaan om je zoveel mogelijk tot rust te kunnen brengen in de auto.

Opfrisles

Had je nooit last van rijangst, maar durf je de laatste tijd niet goed meer de auto in? Werd je slachtoffer van een ongeval en heb je daardoor een angst ontwikkeld? Wij helpen je onder begeleiding weer de weg op te gaan, zodat je de angst kunt overwinnen en je alles weer even op kunt frissen.

Rijangst overwinnen